Πώς μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου ;

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει:

Αντικαταβολή:  Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 2.

Πιστωτική Κάρτα:  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα έχετε (VISA/ MASTERCARD/ AMEX / DINERS) για τη συναλλαγή σας. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συναλλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν. Toregalis.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

PaypalΑν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών paypal μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε την πληρωμή σας επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμή με paypal. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στην πλατφόρμα της Paypal και κάνετε αυτόματα την πληρωμή. Η υπηρεσία αυτή επιβαρύνεται με 3.4% προμήθεια.

Κόστη Αποστολής:

ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ;

Για παραγγελίες κάτω των 60,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι μόνο 3€

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Και στις δύο περιπτώσεις η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή και επιβαρύνεστε με τα έξοδα της αντικαταβολής τα οποία είναι 2,00€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟIΑ ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΔΑ ;

Αν επιλέξετε να κάνετε την πληρωμή σας με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε τα έξοδα αντικαταβολής τα οποία είναι 2€ .

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ;

Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας.